Właśnie przeczytałem ciekawą rzecz czytając jeden z tematów, która tyczy się O1. Ponieważ nie znalazłem nic na ten temat odnośnie O2 więc założyłem osobny temat.
"Sprawdziłem kodowanie w moim liczniku i było ustawione na 19102 zmieniłem je na 19104 zgodnie z opisem w jednym z wątków. Po tym zabiegu prędkościomierz pokazuje bardzo dokładnie, porównując ze wskazaniami z GPSu."
Czy jest możliwość zrobienia tego w O2 FL? I czy będzie to miało wpływ na wskazania komputera odnośnie spalania (co w sumie nie jest problemem, bo to akurat mozna wyregulować)?
winni77, tak chodzi o ustawienia impulsatora zliczającego obroty. Na pewno da się zmienić w O2, ale nie pamiętam jak jest z FL'ką. Dziś mamy spota, więc jeśli się na nim znajdę, to sprawdzę (jak nie zapomnę ;D )
Ty lepiej powiedz jak ci poszło z tym sterownikiem i kodowaniem przeciwmgielnego ?
Niestety dupa nie poszło nie mogli się podłączyć. Facet mówił, że muszą jakiś kod wpisać (taki megadługi, chyba z 50 znaków) ale że go nie akceptuje. Dzwonili do Skody, ale dupe zdziałali. Musiałem ku*** znów zostawić auto Mam nadzieję, że do poniedziałku się wyrobią bo we wtorek lecę do PL.
[ Dodano: Pią 12 Lis, 10 17:24 ]
Zamieszczone przez leszekmw
winni77, Możesz podesłać ten link o tym 19102 -19104 :?:
Komentarz